• (056) 789-30-03
  • (067) 639-48-47
  • autoestet@i.ua
  • Пн - Пт: 9:00 - 18:00 | Сб: 9:00-16:00 | Неділя: Вихідний

ДО

ПОСЛЕ

Повне фарбування автомобіля, ремонт, паяння бамперів - розібрати, відрихтувати, зібрати, знайти запчастини і віддати ``цукерку`` - це до нас.

При серйозних пошкодженнях, дивлячись на пом’ятий Автомобіль – подякуйте йому за вірну службу, порятунок життя господаря – і ласкаво проси до нас. Ми виробляємо Повне фарбування та заміну кузовних деталей. Дахи, задні крила, пороги, та й до самого автомобіля).
  #Рихтування, середнє і складне, #відновлення геометрії. Ремонт пластику за допомогою клейових та зварних технологій. При відновленні ми із задоволенням допоможемо Вам знайти БУДЬ-ЯКІ кузовні елементи, крила, капоти, фари та ліхтарі. Часто – це дешевше, ніж Ви купите у магазині. Купимо, Встановимо і замінимо розбите скло.

Оцінка пошкоджень фотографії на електронній пошті

Про рихтування, типи та види.

  Легкі ушкодження.
  У легких ушкодженнях це вм’ятини, вигини, пориви та інші ушкодження на одній деталі кузова та місця їх кріплення (зварювання, гвинтове з’єднання) не ушкоджені. У такому випадку рихтується або змінюється тільки одна деталь і не вимагає додаткового розбирання та припасування деталі. Деталь не розуміється від навісних компонентів (ручки, молдинги, поворотники і т.д.). Місця рихтування очищаються від фарби до чистого металу. Після цього проводиться рихтування. 

   Складні ушкодження.
  У складних ушкодженнях, де пошкоджено не лише окрему деталь, а багато деталей та посадкові місця та кріплення пошкоджено чи зруйновано їх складно виставляти та підганяти один до одного. Пошкоджені деталі за потребою демонтуються (зрізаються, відгвинчуються), розбираються, знімаються навісні деталі (ручки, молдинги та інші вбудовані механізми, обшивка). Автомобіль закріплюється на масивній рамі стапеля, чотирма кріпленнями за пороги автомобіля та за допомогою гідравліки витягуються всі пошкоджені місця у певній черзі використовуючи спеціальні затискачі, зачепи, розтяжки. При викривлення геометрії кузова використовується вимірювальна система, за допомогою якої виробляються виміри габаритів і розташування деталей кузова. І виставляються всі відновлені деталі кузова за влучним розміром уникаючи перекосом і нерівностей.
      Устаткування
  Що ж найголовніше в процесі рихтування — це як завжди фахівці та обладнання.
Почнемо з менш важливого, але дорожчого обладнання.На сьогоднішній день існують спеціальні апарати, які дозволяють відрихтувати закриті порожнини автомобілів (пороги, арки задніх крил, задні крила) без пошкодження деталі та розрізання додаткового доступу до зони ремонту. Звичайно ж, наша автомайстерня оснащена останнім поколінням даних апаратів, званих споттерами.
   Ну і звичайно ж обов’язково наявність різноманітних зворотних молотків, кліщів, ланцюгів, гідравлічних розтяжок, затискачів, рихтувальних молотків і багато іншого, чого накопичилося у наших фахівців за кілька десятків років жоден і навіть не два ящики.

Наш канал в Telegram:  https://t.me/autoestet_ua     Хтось підписаний на канал, має знижку 5% на будь-яку послугу.

© Copyriht 2021 СТО Автоэстет Создание сайта Web Love Me